PRODUCTE D'ANDORRA

SIT.AD - ©ST! 2016
UNA AGÈNCIA CREATIVA ANDORRANA
20
ABRIL
Una setmana d’activitats, una setmana de solidaritat

Una de les claus per mantenir i atraure l’atenció sobre un projecte és aconseguir que es converteixi en una iniciativa activa. Un exemple n’és la col·laboració amb Assandca. Un any més donem suport a aquesta associació buscant-ne la màxima notorietat.

Aquest any vam doblar l'aposta per a la Setmana contra el Càncer. Al costat de l'Associació Andorrana contra el Càncer, hem coordinat una sèrie d'activitats començant per la II Caminada Solidària, superant els 700 participants de la primera edició i aconseguint gairebé els mil en aquesta ocasió. S'ha creat un calendari amb personalitats destacades del país o relacionades amb la malaltia i hem aconseguit rebre la visita de l’exjugador del Futbol Club Barcelona, Eric Abidal, que també va presentar la seva fundació de lluita contra el càncer. Eric Abidal, conjuntament amb el Dr. Alejandro Blasco Pelicano, va realitzar una conferència explicant la seva experiència personal amb dades tècniques per part del Dr. Blasco Pelicano.

Una de les grans apostes ha estat el calendari solidari, en el qual hi han participat personalitats com Purito Rodríguez, Eric Abidal, Cyril Despres, Jordi Barceló, Albert Llovera, Lluís Marín, Alosa Jahel, Noemí Rodríguez, Mossen Ramón de Canillo, Teresa Colom, Joan Peñarroya, Cédric Gracia i els personatges del Club Piolet.

A més, s'ha participat en l’estand tradicional de la Fira d’Andorra, on s'han venut les samarretes de la caminada, els calendaris, i s'han lliurat gratuïtament els coixins del cor i els braçalets de la Fundació de l'Eric Abidal.

ESTEM A LA VOSTRA DISPOSICIÓ
Contacteu-nos

PRODUCTE D'ANDORRA