PRODUCTE D'ANDORRA

SIT.AD - ©ST! 2016
UNA AGÈNCIA CREATIVA ANDORRANA
20
ABRIL
PAGAFÀCIL: despreocupació i sofisticació

Assegur ens plantejava un repte perquè comencéssim el 2016 entusiasmats amb la feina que més ens agrada: crear campanyes publicitàries des de zero. I per si no fos poc, amb un regal extra com és estrenar el nou manual d’identitat corporativa de la companyia, que suposa una evolució de la imatge i l’estil de comunicació de la companyia d’assegurances més 2.0 d’Andorra.

El primer pas abans d’engegar la nostra maquinària creativa ha estat identificar el target i els punts forts del producte, cosa que hem fet treballant colze a colze amb els tècnics i comercials d’Assegur. Aquests conceptes els hem anat assimilant i evolucionant fins a convertir-los en dues idees que els fessin menys abstractes, més pròxims i palpables al nostre públic, amb càrrega sensitiva. Això ha estat gràcies a diverses reunions de l’equip creatiu de ST, fent pluges d’idees i aplicant altres tècniques creatives. El resultat, tres propostes.

Un cop hem sabut quines sensacions volíem transmetre, es tractava de buscar com explicar-les, tant verbalment com gràficament, cosa que ha donat lloc a tres missatges concrets amb tres jocs de creativitats fets amb imatges diferents que expressen cadascuna tres idees resultat del treball creatiu.

La confecció de la campanya encarava la recta final amb les diverses reunions fetes conjuntament amb els responsables de comunicació d’Assegur i també les valoracions internes de la companyia. Després dels darrers ajustaments de la imatge i dels textos que l’acompanyen, els nostres dissenyadors s’han ocupat d’adaptar aquesta creativitat a diversos suports com són les tanques publicitàries de leds, les pàgines de premsa, les publicacions de Facebook i Instagram, els expositors de sobretaula de les oficines, la pantalla de la sala d’espera... i fins i tot hem convertit aquesta composició gràfica en so, confeccionant una falca que sona a algunes emissores del país!

Explicat així sembla un treball ràpid, tot i que les setmanes de preparació d’aquesta campanya han estat ben intenses però, sobretot, apassionants i motivadores!

ESTEM A LA VOSTRA DISPOSICIÓ
Contacteu-nos

PRODUCTE D'ANDORRA