PRODUCTE D'ANDORRA

SIT.AD - ©ST! 2016
UNA AGÈNCIA CREATIVA ANDORRANA
20
ABRIL
Comunicació política

Polítics d’acció
En època de desprestigi de la política i de la proliferació de l’abstencionisme i el descrèdit en molts països és un privilegi poder fer gala de clients. Més enllà de la influència política, en aquest cas parlarem de la matèria primera: la qualitat humana.

En les passades eleccions municipals hem treballat amb l’equip encapçalat per Toni Postius. Aquest jove polític lleidatà, de qui podríem fer un perfil, té una qualitat a posar en relleu i que quadra perfectament amb la voluntat de comunicació de ST!: a més de dir, fa. És, el que podríem definir, un polític d’acció.

Els ho exemplificarem. Un dels ítems identificats i cabdals per a la campanya electoral ha estat la proximitat i la transparència en la gestió. D'aquesta manera, vam idear una acció que permetés mostrar aquests dos elements a la ciutadania.

Volíem demostrar que el nostre candidat estava compromès amb aquests valors i que, a més de proclamar-los, els practicava. A més d’identificar la frase “la transparència no es predica, es practica”, vam proposar treure el despatx al carrer. En cap cas com una metàfora, sinó com un element real.

El seu equip, amb una excel·lent predisposició, va, literalment, treure el despatx del candidat al carrer i es va atendre la ciutadania des d’una de les places de Lleida. La resposta, molta satisfacció, tant pels que participaven en el projecte com per part dels ciutadans. Tant és així que l’acció es va repetir durant diversos dies de la campanya.

Encara avui podem fer gala d’un candidat que practica amb l’exemple.

ESTEM A LA VOSTRA DISPOSICIÓ
Contacteu-nos

PRODUCTE D'ANDORRA