Story Telling Comunicació

Nosaltres

Equip Storytelling Comunicació _

Som comunicadors, dissenyadors, estrategs, planificadors de mitjans, organitzadors d'esdeveniments, publicistes, escriptors, guionistes, il·lustradors, realitzadors, fotògrafs, productors, postproductors, programadors i cercadors incansables d'oportunitats. Som de muntanya i de mar. Som músics, bussejadors, canviadors professionals de bolquers, aventurers, skaters, escaladors, emprenedors, jugadors penedits de futbol, ciclistes i caçadors de bolets. Som somiadors, som treballadors, som bones persones.

Alexandra

SMM

Toni Corominas

General Manager

Paola

Direcció Adjunta

Llorenç

Editorial

Carme

Administració

Chris

Creative

Rubén

Esdeveniments

Our work_

Col·laboració

Entenem que, treballant en equip i compartint el coneixement, podem arribar més lluny.

Transparència
i aprenentage

La sinceritat i l'honestedat són part vital de tot allò que fem. I l'aprenentatge de totes i cadascuna de les situacions ens impulsa a seguir endavant.

Actitud
positiva

Tot és possible. La nostra manera de percebre el dia a dia ens fa ser resolutius.

Sentit
de pertinença

Som d'aquí i de molts llocs diferents. Som part d'Andorra, estimem el país, la gent, els nostres col·laboradors, els proveïdors i els clients.

E

Shhhhh...

Sabem amb certesa que una bona història fa que el cervell es posi en marxa, però també que qui l'escolta vol sentir-se'n part...

E

Hi havia una
vegada...

Textos que expliquen relats. Un data-driven que narra aventures de vendes. Esdeveniments que generen comentaris. Una història ben explicada: persuadeix i transcendeix!

C

T'ha agradat?

Ens interessa, ens motiva, ens emociona, ens inspira. Una història passa de boca a orella, d'un text a una imatge, d'un vídeo a un podcast de share a share...