Story Telling Comunicació

Nosaltres

Storytelling Comunicació _

Som comunicadors, dissenyadors, estrategs, planificadors de mitjans, organitzadors d'esdeveniments, publicistes, escriptors, guionistes, il·lustradors, realitzadors, fotògrafs, productors, postproductors, programadors i cercadors incansables d'oportunitats. Som de muntanya i de mar. Som músics, bussejadors, canviadors professionals de bolquers, aventurers, skaters, escaladors, emprenedors, jugadors penedits de futbol, ciclistes i caçadors de bolets. Som somiadors, som treballadors, som bones persones.

Qui som

Som dones i homes que treballem en la comunicació avui per transformar el demà, sobre la base de tres pilars fonamentals: respecte, il·lusió i passió.

Il·lusió

No ens il·lusionen els premis. Ens fa il·lusió generar connexions significatives entre marques i persones mitjançant la creativitat, la comunicació, els esdeveniments, els mitjans i la innovació. Ens il·lusiona marcar una diferència positiva en la manera en què les persones viuen les seves vides.

Respecte

Respecte pel que fem i pels qui formen part de Storytelling Comunicació i dels seus projectes. Respecte pels nostres clients i per tot el que hem d'aprendre d'ells.

Passió

Passió perquè ens dediquem al que ens agrada i això ens impulsa naturalment a la recerca de peces úniques, memorables i efectives per als nostres clients.

Equip_

Alexandra

Executiva de comptes

Judit

Esdeveniments

Chris

Creative

Carme

Administració

Judith

Executiva de comptes

Toni Corominas

General Manager

Els nostres valors_

Col·laboració

Entenem que, treballant en equip i compartint el coneixement, podem arribar més lluny.

Transparència
i aprenentage

La sinceritat i l'honestedat són part vital de tot allò que fem. I l'aprenentatge de totes i cadascuna de les situacions ens impulsa a seguir endavant.

Actitud positiva

Tot és possible. La nostra manera de percebre el dia a dia ens fa ser resolutius.

Sentit
de pertinença

Som d'aquí i de molts llocs diferents. Som part d'Andorra, estimem el país, la gent, els nostres col·laboradors, els proveïdors i els clients.

S

Shhhhh...

Sabem amb certesa que una bona història fa que el cervell es posi en marxa, però també que qui l'escolta vol sentir-se'n part...

H

Hi havia una
vegada...

Textos que expliquen relats. Un data-driven que narra aventures de vendes. Esdeveniments que generen comentaris. Una història ben explicada: persuadeix i transcendeix!

T

T'ha agradat?

Ens interessa, ens motiva, ens emociona, ens inspira. Una història passa de boca a orella, d'un text a una imatge, d'un vídeo a un podcast de share a share...